Ondernemingsrecht

Eén van zijn favoriete vakgebieden vormt voor Keje Molenaar het ondernemingsrecht. Door zijn jarenlange ervaring kan hij u op een passende manier bijstaan.

Doordat het ondernemingsrecht bestaat uit een grote diversiteit aan wetten en regels, bestaat de kans dat u als ondernemer niet altijd op de hoogte bent van de huidige wet– en regelgeving. Het ondernemingsrecht vormt een onderdeel van het privaatrecht, dat zich richt op besloten en naamloze vennootschappen met een winstoogmerk.

Ondernemingsrecht advocaat

Binnen een onderneming worden er voortdurend procedures en afspraken gesloten die leiden tot het behalen van resultaten. Deze procedures en afspraken komen tot stand tussen verschillende partijen met uiteenlopende belangen. Hierbij kunt u denken aan afnemers, bestuurders of opdrachtgevers. Het is raadzaam om u tijdens deze procedures te laten bijstaan door een vakbekwame ondernemingsrecht advocaat.

Wat kan Keje Molenaar als ondernemingsrecht advocaat voor u betekenen?

Hij kan u onder andere:

  • Adviseren en begeleiden bij het opstellen van algemene voorwaarden.
  • Adviseren bij het vastleggen van rechten en plichten van vennoten.
  • Adviseren bij geschillen met debiteuren of crediteuren.
  • etc.

Door vroegtijdig gebruik te maken van zijn diensten kunt u in een later stadium eventuele conflicten voorkomen.

Wilt u meer te weten komen over het ondernemingsrecht of wilt u graag weten wat hij als advocaat binnen uw onderneming voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op.